Man Pride

гел Man Pride: отзиви, мнения, форум, цена, аптека, състав

април 19, 2024

Според последните проучвания всеки трети мъж на възраст 25-75 години не са доволни от размера на пениса си. Мъжете често се вливат в комплекси и избягва интимни контакти. Сред тях е до 4 на 10 момчета има наистина малки същество (прибл. 10-13 см) и крие този факт от света.

Плаши ги мисълта, че жената, която им харесва, погледни на техните пениса и го… смях. Колкото те са по-големи, толкова този комплекс има по-унищожава ги психически. Семейство и приятели го виждат, раздразнителност, тъга и стрес при общуването си с жени. Те виждат, че нещо не е наред. Че не се сгъва с партньори…

Но в края на краищата, те не могат просто да се каже: „хей, това се дължи на малък пенис!“. Човек не може да предостави такива неща. Това напълно го дискредитира в очите на другите, се превръща в обект на подигравки.

гел Man Pride – действие, как работи. Как действа? Как се използва?

Man Pride интимен гел за мъже. Прилагането му може би малко преди полов акт – в този случай, също така усилва усещанията на партньора си. Гелът не уврежда презервативи, а освен това, той е напълно безопасен за организма, което разкрива допълнителни проучване на германския изследователски център във Франкфурт.

Тези изследвания показват, че кремът е по-98% ефективност. Благодарение на нея мъжете на възраст 27-89 години само за 28 дни били впечатляващи резултати, удължаване на времето на ерекция, средно 72,9%. Независимо от възрастта и степента на сексуална активност преди лечението.

При мъжете, участвали в изследването, веднага след прилагането на Man Pride е стимулирането на пениса до растеж. Благодарение на това се отключва имаше потенциал, а към пениса започна да тече по-голямо количество кръв. В резултат на пениса започва постепенно да расте средно повече от 6 виж Подобри и състоянието на ерекция.

В следващите дни се е увеличил и либидото. Но това не е всичко. След 28 дни лечение, участващи в изпитанията на мъжете единодушно признават, че сексът е по-интензивна, а те са в състояние да даде на своите жени, дори 5 оргазми по време на 1 полов акт.

1 седмица – попълване на недостиг на метаболити и пречистване на кръвоносните съдове на пениса от шлаки и токсини – подобряване на състоянието на ерекция, увеличаване на пениса в продължение на 2-3 см

2 седмица – 53,7% увеличение на либидото и увеличаване на тестостерона до 9 ng – повече удоволствие от секса

3 седмица – по-нататъшно увеличаване на пениса – 4,1 см, удебеляването на обиколката на пениса 26,2%

На 4 седмица – максимално уголемяване на пениса – до 6.3 cm, 370% по-интензивен секс

Благодарение на напредналите процеса на производство на формула макро-молекулярна, Man Pride отговаря на най-високите стандарти за качество.
В името на вашето здраве и благополучие, концентрация на активни вещества са били подбрани така, че да Man Pride е напълно безопасно. Всичко това, за да е резултат на 100% отговаря на Вашите очаквания.

Многобройни лабораторни опити и потребителите потвърждават високата ефективност на лечението Man Pride. На базата На тези резултати средство се утвърди специалисти от цял свят, които го препоръчват на своите пациенти. Те са уверени, че на 28 дни, може да увеличи пениса 6,4 см, и вие ще започнат да изпитват сериозни, твърди ерекция – при поискване.

Размерът на пениса

Размерът на пениса в състояние на покой и в състояние на ерекция е много различно, при това посочва конкретни стойности възпрепятствано от поне няколко причини. На първо място, тази функция е силно варира индивидуални, съществуват определени зависимост по раси или етнически групи.

На второ място, въпреки че учените, средната дължина на пениса се опитват да се оцени няколко десетки години, получените резултати са значително по-различни в зависимост от метода на измерване. Най-голямата разлика между клинични изследвания и анонимни изследвания. Изследвания, резултатите от които се основават на декларациите на мъжете, показват стойности на 4 см повече от емпиричните изследвания!

От най-известните изследвания на Института Кинси, проведени в САЩ след ВТОРАТА световна война, показват, че средната дължина на пениса-това е 16,5 виж

Емпиричните изследвания, в зависимост от броя на населението, показват, че статистически размери на пениса варира основно в рамките на 7-10 см в спокойно състояние и 12-15 см по време на ерекция.

Обобщавайки резултатите от 17 на този тип клинични изследвания, проведени в общо над 15 хиляди мъже от цял свят, британският психиатър David Veale показа през 2015 г., че средния пенис в състояние на покой е 9,16 см, а в състояние на ерекция – 13,12 сантиметра.

Man Pride съставки, композиция. Какво съдържа?

Повишаване на либидото и стават по-силни и по-дълго ерекцията. Благодарение на тази, разработена от научно революционна формула на 100% на базата на естествени компоненти.

Само Man Pride предлага толкова висока концентрация на най-ефикасните естествени афродизиаци така в оптимални пропорции, в удобна форма на гел. Повече за компонентите на официалния сайт на производителя.

гел Man Pride мнения, отзиви. Какво казват потребителите? Forum бг мама

Преди да решите да приложите Man Pride, прочетете отзивите за него, това винаги помага.

Добър източник на знания за Man Pride са рецензиите, публикувани в портали с установена репутация.
Тестовете, отзивите на потребителите и специалистите са основните критерии за нашата оценка на продуктите, някои данни идват от производителя.

Събрахме отзиви за Man Pride от различни хора, които имаха възможност да го изпробват, но също така помолихме специалисти за обратна връзка.

гел Man Pride цена, производител, състав, аптека. Къде да купя? OLX, бг мама, официален сайт

Оригинален гел Man Pride купуват единствено на сайта на производителя.


pl es de fr it ro sv cs nl es
Sending
User Rating 5 (1 vote)
popow
автор at Deastrahotnaidea.com | Website

Как да подобрим качеството на живот? Започнете да ставате рано и тренирайте преди работа. Звучи странно? Съмнявате ли се дали това ще промени нещо? Опитайте и ще разберете. Събуждам се в 5:45 всеки ден и спортувам. Имам навик за това дори в почивни дни и във ваканция. Човекът, който става рано сутрин, е по-щастлив и продуктивен. Аз съм личен треньор и мотивационен оратор по професия. Работата ми е голяма страст, а не задължение. Затова дори не обичам да я наричам работа.

Дял...