Български


Услуги

      

          Доставка

          Закупените от вас продукти се доставят чрез куриерска фирма ЕКОНТ Експрес до посочен от вас адрес или до удобен за вас офис на ЕКОНТ във вашия град. Заплащането на поръчаната от Вас стока се извършва в момента на доставка чрез наложен платеж, който включва цената на продукта + цената на куриерската услуги. Всички клиенти на www.deastrahotnaidea.com  ползват 18 % отстъпка при доставката до офис на ЕКОНТ с наложен платеж.

           Доставката се извършва в рамките от 1 до 4 работни  дни.

           За поръчка на стойност повече от 100.00 лв. доставката е безплатна.

         

          Рекламация

          Според чл. 122 от Закона за защита на потребителите имате право на рекламация в срок от 5 работни дни след датата на получаване на продукта. За целта продуктът трябва да бъде върнат в оригиналната опаковка с всички придружаващи го документи, без следи от употреба или нарушение на търговския му вид, в съответствие с разпоредбите на чл. 55 от ЗЗП. 

           По желание на клиента, стоката може да бъде заменена с друга, стойността й да бъде приспадната от нова поръчка или сумата да бъде върната по банков път.

           Разходите по транспорта са за сметка на купувача.

          Индивидуални поръчки

          Всички продукти, които се предлагат в "Деа - страхотна идея" - магазинче за ценители на ръкотворството с изключение на категорията "Хоби материали" са ръчна изработка изцяло или са ръчно декорирани, за това голяма част от тях са уникати и са единични бройки. 

           Ако имате индивидуална поръчка или желаете да поръчате продукт, който в момента не е наличен, моля свържете се с нас на посочения телефон или ни пишете на имейл адреса. Повторната изработка е невъзможна за някои от подуктите, защото са уникати, а за тези, които може да се изработят повторно са възможни  малки разлики от оригинала.

Запазваме си правото за отказ на поръчка по наша преценка.

          Лични данни

          Магазин  www.deastrahotnaidea.com ви гарантира, че вашите лични данни няма да бъдат предоставени  по какъвто и да е повод на трети лица, и че ще бъдат използвани само и единствено за извършването на доставка или издаване на фактура по ваше желание.

          Поверителност 

          Всички продукти и снимки в платформата на www.deastrahotnaidea.com са обект на авторско право.