Молекула, Която Се Разширява Кръвоносните Съдове Загатва За Нов Начин За Лечение На Сърдечно-Съдови Заболявания

???????? ?? ??????? ???????? ??????????????

Днес, черен Кори известен също като трън, треска на Скалистите планини. Тази болест за първи път е открита през 1896 г., някъде в района на Айдахо в Съединените Щати. Когато лекарите открили черен Кори, това е трудно да се намери достатъчно информация за причините и симптомите. Въпреки това, много изследвания е направено в продължение на много години и днес могат да се намерят значителни причините и симптомите на съответното заболяване. В вентили, че може да доведе до заболяване на клапите на сърцето може да бъде причинено от редица неща. Една от причините за това състояние е вродена аномалия, състояние при раждане, което, ако тя е достатъчно да се прекъсне ви даде проблеми за цял живот. Друга причина, която може да бъде предотвратено с помощта на диета и упражнения, може би, лекарства-това е дегенерация на автомобила за сметка на атеросклероза или втвърдяване на кръвоносните съдове, което понякога се появява в напреднала възраст. На сърдечна клапа също може да бъде предизвикана от увреждане от ревматизъм или широка калцификация. Заболяване на клапите на сърцето не винаги причиняват въпрос на живот и смърт, въпреки, че това може да доведе до сериозни усложнения със сърцето.

Сътрудничество-това е ключът към подобряване на здравеопазването в световен мащаб и няколко компании работят усилено, за да сте сигурни, че се случва. Една от тези компании е проект диагностика на човек (човек с DX), която е вградена система, която crowdsources лекар-анализ, за да се оптимизира лечението на различни заболявания. Вместо всеки лекар работи отделно, това е електронно консултиране (eConsult) технология ще спести на медицински специалисти и пари, тъй като те могат да получат информация от експерти, че дори и най-редки болести.

Висок групи от кърлежи води до повишен риск за хора, които могат да бъдат заразени с бактерии и вируси, които се прехвърлят паякообразни. Лаймската болест е най-често срещано заболяване се предава чрез кърлежи, са претърпели повече от 25 000 души през 2015 г., на първо място, на север, на изток и на север от запад. Това е от малко над 10 000 предходните две десетилетия, според центровете за контрол и превенция на заболяванията (CDC). Заболяване, което причинява висока температура, главоболие и умора, може да се разпространи инфекцията на сърцето и нервната система, ако не се лекува правилно.

Обикновено, кампании за подобряване на осведомеността за по-малки стъпки ― повече дарения тук, повече знания там, научен пробив напред ― в рамките на една година. По-малки организации, тези, да се стремим към болести, че, за разлика от аутизма или рак на млечната жлеза или болестта на лу гериг, повечето американци никога не са чували, да видите очевидното промяна на тяхната информираност месеца. Последствията могат да се усети най-силно хората, които страдат от тези болести, много често лишени от обществена подкрепа и разбиране.

Язва на стомаха може да се развива, ако тази бариера се развали. Преди четиридесет години един пациент с язва казаха, че стресът е вероятната причина.

В последно време обикновените лекари и изследователи казват, че стресът-това вече не е обвиняем.

Вместо това, те смятат, че повечето пептических ранички (язви на стомаха, които са един вид), като се смята, че е причинена от инфекция на H.
pylori в стомашно-чревния тракт. Въпреки това, повечето хора с H. pylori не се развива язва, така че там ясно се случва, включително реакции на нестероидни противовъзпалителни средства (НСПВС) и хранителни алергени.