Клапите На Сърцето Описание На Болестта

??????????? ?? ????????? ?? ????????????? ????? ?? ?????

Характеристика на състоянието на здравето на Google за това, което го прави по-лесно да намерите информация за заболяването. Така че, когато има локална светкавица, или вие ще получите ранните симптоми, можете да бъдете по-добре подготвени. Изглед към планината се е удвоил броят на заболявания в своята база данни, като ги броят преди повече от 900 - включително и пренебрегваните тропически болести и инфекции, които обикновено засягат хора в развиващите се страни. Ако правите заявка на някоя от тези болести, с мобилно устройство или компютър, ще видите лентата с бързи резултати, което съдържа информация за нейните симптоми, лечение и разпространението. Тези тревожни реалностите показват, че ние се приближаваме до важен кръстопът в нашата система на здравеопазване. Ние трябва да се подобри грамотност здраве на американците за инфекциозни заболявания и създаване на път, за да се гарантира, че всяка държава има инструменти за по-ефективна борба с инфекциозните болести. Центрове за контрол на заболяванията и превенция (CDC) и на Института по медицина (iom) вече са започнали да се отговори на този важен въпрос, като призова за инсталирането на подходящи системи за контрол и охрана на риска от инфекциозни заболявания.

Опитът показва, че, въпреки че значението на канализация признава, напредък значително изостава в сравнение с осигуряването на безопасна вода. Мито върху здравето на човека, е висока, в резултат на което около 2 милиона смъртни случаи на година от диария заболявания и от около 2 милиарда души, заразени с schistosommiasis и передающимся през почвата гельминтозов по целия свят. Много други заболявания са свързани с отрицателен премахването на екскременти, лошо построени или уборных, беден и твърди отпадъци и канализация.

Ако въздействие върху човешкото здраве и човешкия живот, всички тези санитарни условия могат да бъдат ефективно да се откаже, щеше да е наистина да откриеш трагедия сериозни мащаби. Така че нещо, което той е направил.

Система за събиране, анализ и интерпретация на данни: Мъри, Mokdad, Олсън, Mullany, Echko, Глен, Бальестерос, Сарториус, Сердар, Troeger, Фицморис, Сем, Сантоморо, Hosgood, Патън, устата, Кю, Martopullo, Никълс, произведени по промишлен, Degenhardt, Farvid, Criqui, Mirarefin, Хуан, коловоз, Havmoeller, Nachega, сено, Бирюков, Vollsetбыл, Милър, Vos, Bärnighausen, Хано, Biroscak, Мозаффариан, Дийн Ху, Leasher, Селскостопанска Люн, Саломон, Unützer, Хорино, Bhutta, Ал-Али, Nsoesie, Швебель, Kasaeian, Werdecker, Сайкс, Коломбара, Чой, Kolte, Слънце, Rv Люн, Ърскин, Корони, Whiteford, Орен, Ким, Сингх, Ферари, Хан, Картер, Санабриа, Абас, Ong Tubb, Моисей, Cornaby, Фулман, Лиу, Базарган-Хеджази, Kimokoti, Breitborde, Хотез, Брауер, Дорси, Купър, Брадва-Madry, Чужди, Amrock, Джаяраман, Пател, Akinyemiju, Ахмади, Нгуен, Валлин, Qorbani, Ядгир, Франк, Митко, Алам, Кандель, Андерсон, Парк, Вагнер, Чен, Khubchandani, Кейхил, Сонеджи, Джеймс, Gebrehiwot.

Употребата на алкохол-това е ритуал, някаква група от хора, специално на местното население традиционно са класифицирани като 'Matwalis' Непал, включва Рай, Лимбу, Newar, Гурунг и т.н., Алкохолна зависимост и болести на черния дроб е много често срещано явление при тези хора, въпреки че те все още са концентрирани в системата на здравеопазването. Алкохолната зависимост се отразява не само върху здравето на пациента, това също влияе на социалните отношения, Икономиката и семейни отношения.

Употребата на тютюн също е широко разпространена в природата и използването му навсякъде под формата на пушене, за дъвчене форма в Непал; сиса наргиле е определена като новата тенденция сред младите хора. Други вещества като марихуана, хероин и заплашва проблем за общественото здраве за младите хора на Непал.

Болестта на Алцхаймер - изследователи в Ню Йорк и стоматологично университет са открили първия дългосрочен доказателства, че пародонтозата може да се увеличи рискът от когнитивна дисфункция, свързана с болестта на Алцхаймер при здрави лица, както и тези, които вече са на мътност на разума. Изследвания показват, че когнитивно-обикновените предмети с възпаление на пародонта са с повишен риск от намаляване на когнитивните функции в сравнение с умствено здрави хора с малко или никакво възпаление на пародонта.